Nu på lördag den 25/11 är det mycket som händer på Stora Birks handelsområde. Förutom att våra butiker har öppet som vanligt är det tre evenemang som sticker ut.

Brädspelsloppis på Incradegallerian
Har du sällskapsspel, pussel eller LEGO där hemma som bara ligger på hög och inte kommer till användning? Sälj dem eller byt med någon annan som också finns på plats. Incrade står för bord, stolar och någonting att prismärka med. Det kostar ingenting att sälja sina saker så det är bara att dyka upp med det du vill sälja. Butiken är öppen 10-16 men av tidigare erfarenhet vet vi att loppisen brukar ha som flest antal besökare mellan 10-14, så om man inte vill stå hela dagen är dessa tider de viktigaste.

Incrade Gallerian hittar du på Björnvägen 11, Stora Birk.

 

Julmarknad på Röda korset
På lördag den 25 november kan du hitta julstämningen tillsammans med Röda Korset på Stora Birk. Butiken är fylld med klappar och pynt. Det utlovas även lotterier, försäljning av handarbeten, glögg och pepparkakor. Ta med en vän och kom in i julstämning.

Röda korset hittar du hittar du på Björnvägen 7, Stora Birk.

 

Sång och pyssel med Frost-tema
Partystore välkomnar er till en frostig dag. Det kommer att bjudas på livemusik med Frostsånger, Frostpyssel och värdinnorna är utklädda till Elsa och Anna. Kom gärna utklädda till kalaset.

Partystore hittar du på Björnvägen 9.